Anmeldelse - MAD & KAFFE

How to – Rugbrødschips

Det er i disse dage blevet tydeligt hvilke fordele sabbatåret byder, herunder muligheden for at slikke sol dagen lang, uden forpligtelser. Jeg har dog eksperimenteret lidt med nogle rugbrødschips, da min kære mor og jeg, er nogle værre slikmunde. Vi kan simpelthen ikke holde os fra de søde sager, og det kan skyldes vores manglende rygrade. I får derfor en lækker guide til rugbrødschips, som kan bruges i mange sammenhænge.

Opskrift 
1 Bornholmer rugbrød ell. alm rugbrød
Salt
Vegetabilsk Olie

Du kan enten skærer rugbrødet med en god brødkniv eller få fat i en pålægsmaskine. Du bestemmer selv tykkelsen på skiverne, men undgå tykkere end 7 mm. – Ellers tager de hammer lang tid at bage. Mine er ca. 5 mm. Efter skiverne er skåret og lagt på en bradepande med bagepapir under, så pensel da med olie og drys med groft salt. Oven er selfølgelig varm når du stiller bradepanderne ind, og den står gerne på 180 grader. Så er det blot at vente ca. 20-30 min, alt efter tykkelsen.

Tips
– Top med Laks og ramsløgsmayo
– Pyt rugbrødet i fryseren inden brug
– De er herre gode med hyldeblomst til

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse - MAD & KAFFE